Voltunk ebedelni. A francia kollega eloszeretettel rendelt taratort... immaron masodszor. Elegge furcsan nezte, hogy en pacal levest kertem es fujjogni kezdett. Na most nem azert az 1,20-ert, de mivel jobb a fuszeres vajban fetrengo csiga? Ha mar gusztustalan a finom pacal, akkor a nyers osztrigan is gondolkodjon el az ilyen...
A taratorhoz visszaterve, olyan mint a tzatziki szosz, amit elqrtak es sok vizet tettek hozza. Na jo, nem egeszen. Az uborka darabosra van apritva es szandekosan keverik ossze a joghurtot vizzel. Elobb az olajat adjak hozza, kulonben a tetejen uszkalna csak. Kaporral jol megszorjak, mint itt mindent es maris talaljak. Persze kozben az uborkat hozza keverik... Remelem nem hagytam ki egy lepest se. Ha utmutatom alapjan csinaljatok, ne csodalkozzatok, ha makos toltottkaposzta lesz belole!
Jo etvagyat!
Tarator
2007.09.17. 15:06 | ivacson | Szólj hozzá!
Címkék: ebed utan
A bejegyzés trackback címe:
https://ivacson.blog.hu/api/trackback/id/tr29167806
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.