mismas
2008.05.15. 18:57 | ivacson | Szólj hozzá!
Semmi susmus, csak egy etel neve Bulgariaban. A mismas nem mas, mint egy bolgar lecso. Na jo, meg csak nem is rokona. A mismas alapja a paradicsom, paprika, nemi hagyma egy kis olajon. A legjobb csokkentett viztartalmu paprikat hasznalni, amelyiknek meg ize is van es nem csak vizet tartalmaz. (Ebbol van eleg Bulgariaban) A paradicsomot erdemes a vege fele beletenni es eppen csak megmelegiteni. A zoldesgek utan johet a szierene. A szirene hasonlo a fetahoz, csak teljesen mas(mismas). Amikor a sajt olvadni kezd, johet a tojas, amit elore felvertunk. Nagyon finom, meg van belole, holnap reggelig...
Címkék: recept
A bejegyzés trackback címe:
https://ivacson.blog.hu/api/trackback/id/tr92471445
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.